علت جوش بر روی پوست سر چیست؟ چگونه باید درمان شود؟


علت جوش بر روی پوست سر چیست؟ چگونه باید درمان شود؟

 

آکنه ای که بر روی پوست سر ایجاد می شود شایع ترین موردی است که افراد را درگیر خود می سازد. برخی از اوقات این جوش ها زخم شده و پوسته پوسته می شوند. جوش های شدید پوست سر می توانند زخم های دائمی را بر روی پوست ایجاد نمایند. شما می توانید این جوش ها را به کمک داروهای بدون نسخه درمان کنید اما اگر جوش شدید بود بهتر است با یک پزشک مشورت نمایید.

 

چه چیزی باعث ایجاد جوش در پوست سر می شود؟

جوش زمانی رخ می دهد که منافذ یا فولیکول های مو مسدود می شوند. این موضوع زمانی رخ می دهد که پوست مرده سر و باکتری ها وارد منافذ می شوند. سلول ها نمی توانند از منافذ خارج شوند و همین امر به تشکیل انواع مختلفی از جوش ها منجر می شود.

 

چگونه می توان جوش موجود بر روی پوست سر را درمان کرد؟

نکته کلیدی برای درمان آکنه پوست سر، پیشگیری از مسدود شدن منافذ است. تجمع چربی و مسدود شدن منافذ باعث ایجاد جوش می شود. تمیز نگه داشتن پوست سر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. البته باید اطمینان حاصل کنید که شامپو یا نرم کننده شما باعث بسته شدن منافذ نمی شود.

اگر فکر می کنید شامپو یا نرم کننده باعث ایجاد جوش می شود، بهتر است محصول جدیدی را امتحان کنید.

 

داروهایی برای پوست سر

اگر داروهای بدون نسخه برایتان کار نکرد یا اگر دچار ریزش مو شدید بهتر است با یک پزشک متخصص مشورت نمایید. ممکن است برای کاهش التهاب به داروهای تجویزی نیاز داشته باشید. برای موارد شدید یا دائمی پزشک می تواند داروهای زیر را توصیه کند:

* آنتی بیوتیک های موضعی یا کرم های استروئیدی

* داروهای خوراکی همچون آنتی بیوتیک ها یا آنتی هیستامین ها

* نوردرمانی

* تزریق استروئید

 

درمان جوش چقدر زمان می برد؟

درمان جوش معمولا بیش از 4 الی 8 هفته طول می کشد. برای جلوگیری از عود بیماری، باید درمان خود را ادامه دهید.

 

نکاتی برای پیشگیری

تعیین علت بروز جوش و تغییر در سبک زندگی می تواند به پیشگیری از بروز چنین شرایطی کمک کند. همچنین می توانید به دنبال محصولاتی بگردید که باعث تجمع چربی بر روی پوست سر نمی شود.

 

رژیم غذایی و جوش سر

یکی از مطالعات انجام شده نشان می دهد چیزی که می خورید می تواند بر روی تولید چربی، التهاب و جوش اثر بگذارد. برای داشتن رژیم غذایی ضد جوش، باید مصرف کربوهیدرات ها را کاهش دهید و مصرف غذاهای حاوی مواد زیر را بیشتر کنید:

  • ویتامین D
  • اسیدهای چرب امگا3
  • فیبرهای رژیمی غذایی
  •  آنتی اکسیدان ها
  • روی
  • ویتامین A

سعی کنید رژیم غذایی که انتخاب می کنید چربی های ناسالم نداشته باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.