طرز خوردن آووکادو

طرز خوردن آووکادو

وقتی رنگ پوست ان سبز روشن است هنوز نرسیده،  در دمای معمولی حداکثر یک هفته و در جای گرمتر سه روز طول میکشد تا یشمی رنگ و رسیده شود، و بیشتر از ان تیره شده و از درون هم تغییر رنگ می دهد. رنگ مناسب داخل ان مانند عکس زیر است، و نرمی مناسب ان در حد نرمی پنیر خامه ای است

خوردن آووکادو : خوردن ابتدا اووکادو را شسته خشک کنید. با چاقو یک برش کامل طولی(قدی) دور تا دور ان بدهید،  سپس دو تکه را با دو دست نگه داشته و در خلاف جهت یکدیگر بچرخانید. دو قطعه از هم جدا میشوند، همیشه هسته به یکی از تکه ها  چسبیده. با تیغه چاقو یک ضربه ناگهانی و محکم به وسط هسته بزنید. چاقو در ان فرو می رود. هسته را که به چاقو چسبیده بیرون اورید

یک پیشنهاد خوشمزه: جای هسته را با عسل یا گلیز پرکنید و با یک قاشق چایخوری کم کم با آووکادو مخلوط کرده نوش جان کنید. این روش ابداعی من سال هاست که در خانواده ما جا افتاده و بچه ها فکر میکنند بدون عسل یا گلیز نمی شه آووکادو خورد، خوب شاید رسم ها هم همین جوری جا می افتند.

 

منبع : تبیان اردبیل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.